25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εθνικός : Το ευχαριστώ και τα πεπραγμένα του Οικονομάκη

Ο Κώστας Οικονομάκης μπορεί να έμεινε σε δυο δύσκολες χρονιές τόσο για το μπάσκετ, αλλά και για τον Εθνικό στο τιμόνι του, αλλά σε αυτά τα 21 παιχνίδια έδειξε το στίγμα του, με το 21-5, και το φετινό 4-0 πριν την διακοπή να μιλάει από μόνο του.

Ο Έλληνας τεχνικός , ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά, θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε μέσω της επιστολής του και στην επόμενη ημέρα, αλλά και στα δυο πρότζεκτ που κλήθηκε να διαχειριστεί :

«Ένας κύκλος με δυο σεζόν έκλεισε στον Εθνικό. Οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες με το ρεκόρ 16-5 σε 21 παιχνίδια να οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Διαχειρίστηκα στο διάστημα αυτό δυο διαφορετικά πρότζεκτ, ένα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, που στο σετ παιχνίδι ήταν καταπληκτικοί και αποτελεσματικοί. Το δεύτερο πρότζεκτ ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα τους δίναμε χώρο, χρόνο για να παίξουν. Με τις προσθήκες του Φώτη Βασιλόπουλου και του Διονύση Μουστόπουλου, η ομάδα σε 4 παιχνίδια πραγματοποίησε απίστευτες εμφανίσεις, με τα νέα παιδιά να βγάζουν στο παρκέ την προσωπικότητα τους. Η νέα σεζόν που έρχεται αναμένεται διαφορετική, καθώς με τη νέα φιλοσοφία της διοίκησης θα ήταν αρκετά δύσκολο να παραμείνουν οι βασικοί πυλώνες της ομάδας. Έτσι, ο Εθνικός θα πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς ωστόσο να είμαι μέλος του. Φεύγω σαν φίλος, ευχαριστώ την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας για την στήριξη, και πραγματικά εύχομαι καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου. Επίσης θέλω να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του φροντιστή της ομάδας, Νίκο Μορφωνιό. Νικόλα μου καλό ταξίδι, θα σε έχω πάντα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ