15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εθνικός και Φοίνικας Κοζάνης έγιναν ένα

Η Τρίτη 9 Ιουνίου του 2020 αποτελεί μια σημαντική ημέρα για δύο ιστορικά σωματεία της Κοζάνης, καθώς η ενεργοποίηση του τμήματος μπάσκετ του Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης και η συνένωση διά απορροφήσεως με τον Α.Σ. Φοίνικα Κοζάνης είναι πλέον γεγονός.

Δύο ομάδες με την δική τους ιστορία, με τον Εθνικό να έχει την τελευταία του συμμέτοχη στα τμήματα μπάσκετ το 2007 και με μεγάλη ιστορία στη Β’ Εθνική και το Φοίνικα Κοζάνης, ο όποιος στη σύντομη ιστορία του έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του. Το e-ptolemeos.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, γενικός αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μάστορας: «Το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού Κοζάνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μάστορα στη στρατηγική θέση του γενικού αρχηγού, με αρμοδιότητα την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου στα αγωνιστικά τμήματα και τις ακαδημίες.

Αναγνωρισμένος στο χώρο του μπάσκετ, καθώς υπήρξε αθλητής για πολλά χρόνια, αγωνιζόμενος και εκτός Κοζάνης, αλλά και ως παράγοντας τα τελευταία χρόνια. Διακρίνεται για την οργάνωσή του, την εμπειρία και τη διάθεσή του να προσφέρει στον αθλητισμό που είναι μία από τις μεγάλες αγάπες του. Στόχος της διοίκησης σε συνεργασία με τον Δημήτρη είναι ο σχεδιασμός μιας ομάδας με νεαρούς αθλητές, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που προσδοκά να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Καλή αρχή, Δημήτρη, στην κοινή μας πορεία! Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εθνικού!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ