25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εθνική-Σπανούλης:Εμβόλιο με νόημα (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε σήμερα μαζί με την γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου, το μονοδοσικό εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ για όλα τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας. To εμβόλιο έκανε επίσης σήμερα και ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Η διαδικασία εμβολιασμού έχει ξεκινήσει απο χθες με όλους τους πιθανούς παίκτες της Eθνικής Ανδρών, αλλά και της Eθνικής Γυναικών, να εμβολιάζονται. Επομένως η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο εμβολιαστικό κέντρο ίσως προμηνύει την διάθεση του αρχηγού του Ολυμπιακού να είναι παρών στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, όσο ο ίδιος δεν τοποθετείται δημόσια κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεδομένη.

Όσον αφορά τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ρικ Πιτίνο, ο οποίος άρτι αφιχθείς μίλησε για τις σκέψεις του όσον αφορά την ομάδα που θα επιλέξει, ενω ανέφερε πως στο παρελθόν έχει μιλήσει με τον «Kill Bill» και θα συζητήσουν ξανά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Πιτίνο εξάλλου ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία επιστροφής του Σπανούλη στην Εθνική.

Στην λίστα του εμβολιασμού που εξασφάλισε η ΕΟΕ, συγκαταλέγονται όλοι οι υποψήφιοι αθλητές που ενδέχεται να εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα, τόσο στο Προολυμπιακό, όσο και στους Ολυμπιακούς αγώνες εφόσον έρθει η πρόκριση. Ο αριθμός των ονομάτων της λίστας αγγίζει τα 30 ονόματα. Θυμίζουμε οτι η αρχική προεπιλογή για το Προολυμπιακό δεν έχει γίνει, ενώ η προετοιμασία ξεκινάει την 1η Ιούνη.

Επομένως η σημερινή παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», μπορεί να υποδηλώνει την διάθεση του για επιστροφή στις τάξεις της «επίσημης αγαπημένης». Ωστόσο μέχρι να υπάρξει ενημέρωση απο επίσημα χείλη μένει μόνο να εικάζουμε...

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ