26.1 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Εθνική-Κρήτη… σχέση μοναδική! (pics)

Η Εθνική Ανδρών έχει πάντοτε τη στήριξη του κόσμου της, αποτελώντας την Επίσημη Αγαπημένη, αλλά η σχέση της με την Κρήτη είναι... ξεχωριστή, με το κοινό της πάντα να γεμίζει τα «Δύο Αοράκια».

Από το 1987 έχει ανακηρυχθεί ως η αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων. Δικαιωματικά κιόλας, αφού η Εθνική μπάσκετ έχει προσφέρει σπουδαίες συγκινήσεις και πάντοτε δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις. Στην Κρήτη, όμως, η σχέση αυτή του κόσμου με την ομάδα φτάνει... στην πεμπτουσία της, με τους κατοίκους να δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για τη «γαλανόλευκη».

Φάνηκε σε όλες τις περιπτώσεις, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκε να παίξει στο νησί, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Το γήπεδο γέμισε σε όλες τις περιπτώσεις. Όχι μόνο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στο τουρνουά «Aegean». Με ομάδες όχι ιδιαίτερα εμπορικές (Ουγγαρία, Ιράν), αλλά πάλι τα «Δύο Αοράκια» ήταν... φίσκα! Δίνοντας, έτσι, την απαραίτητη ώθηση στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του για την πρόκληση της Κίνας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, αυτή είναι αληθινή αγάπη για την χώρα σου και την Εθνική της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ