17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εθνική Γυναικών: Φιλικά στο Σπλιτ

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε σήμερα το πρωί με τελικό προορισμό το Σπλιτ, όπου θα δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας με την Κροατία και τη Σλοβακία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2021 (17-27 Ιουνίου, Βαλένθια).

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία αύριο (5/6, 21.15 ) και την Κυριακή (6/6, 19.00) την Κροατία. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Κατερίνα Σωτηρίου,  Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα,  Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία υποφέρει από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τις θεραπείες. Η Βανέσσα Πανούση δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεοντή αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Σπλιτ.  

Η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα γίνει στην Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

To "ευχαριστώ" της Εθνικής Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών και η ΕΟΚ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Λεωνίδα Χριστακίδη για την παραχώρηση του γυμναστηρίου του αφιλοκερδώς, τόσο κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της ομάδας στους αγώνες πρόκρισης τα δυο τελευταία χρόνια, όσο και φέτος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ