22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εθνική Γυναικών: Ανακοίνωση για τα φιλικά με Ουγγαρία

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα δύο φιλικά τεστ που θα "ανοίξουν" την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματων γυναικών της χώρας μας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια, προχώρησε η ΕΟΚ.

Η Εθνική ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία σε δύο φιλικά που θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη (27/05 - 19:00) και το Σάββατο (29/05 - 19:00) στο κλειστό του Χολαργού, ενώ ενδιάμεσα, οι δύο ομάδες θα δώσουν και έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Όπως ξεκαθαρίζει η ΕΟΚ τα δύο παιχνίδια θα έχουν διαδικτυακή κάλυψη από το επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube, παρά το γεγονός ότι υπήρξε αίτηση προς την ΕΡΤ για τηλεοπτική κάλυψη, ενώ λόγω του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου της FIBA, δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων ή εκπροσώπων των ΜΜΕ στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Τον κύκλο των φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2021 που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουνίου σε Ισπανία και Γαλλία ανοίγει αύριο η Εθνική Γυναικών.

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία την Πέμπτη (27/05) και το Σάββατο (29/05) στις 7μ.μ. στο κλειστό του Χολαργού, ενώ την Παρασκευή (28/05) οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα.

Να σημειωθεί ότι τα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν σε «φούσκα», όπως επιτάσσει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων ή εκπροσώπων ΜΜΕ για την προστασία των αθλητριών.

Η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια και θα έχει αντιπάλους τις Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

*Οι δύο αγώνες προετοιμασίας με την Ουγγαρία (27 και 29/5) θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ