16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική Ανδρών: Τι δήλωσαν Αγραβάνης, Ρογκαβόπουλος, Κατσίβελης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησαν μετά την ήττα της Εθνικής Ανδρών από τη Μεγάλη Βρετανία στην πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Οι τρεις παίκτες μίλησαν για την τακτική και τα σουτ, εστίασαν στο επόμενο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να γίνουν στον αγώνα με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη (28/11).

Δημήτρης Αγραβάνης: «Δεν υπήρχε καμία ευφορία στο +15. Ήταν τακτική μας να αφήσουμε κάποια σουτ, γιατί οι αντίπαλοι συνήθως δεν σουτάρουν καλά. Σήμερα όμως ήταν πολύ εύστοχοι. Έπρεπε εμείς οι παίκτες να προσαρμοστούμε πιο γρήγορα και να μη δώσουμε τόσα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά να παίξουμε με ενέργεια και πάθος σε όλο το ματς, όχι μόνο για 25-26 λεπτά».

Δημήτρης Κατσίβελης: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στο αμυντικό κομμάτι. Το κάναμε σε ένα μεγάλο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, αλλά όχι στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο».

Νίκος Ρογκαβόπουλος: «Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα, δεχτήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Χάσαμε τη διαφορά και οι Βρετανοί παίζοντας στην έδρα τους κι έχοντας καλή ψυχολογία γύρισαν το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε πιο δυνατά, ήταν δύσκολο το προπονητικό τιμ να βάλει πολλά πράγματα στην ομάδα μέσα σε 2-3 μέρες. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ