23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εθνική Ανδρών: Τέσσερις λιγότεροι… πλησιάζει η 12άδα

Η ώρα της αναχώρησης της Εθνικής για τον Καναδά και το Προολυμπιακό τουρνουά πλησιάζει, με το ταξίδι να είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Παρασκευής 25/6 και ο κόουτς Ρικ Πιτίνο πλησιάζει και στη διαμόρφωση της τελικής 12άδας.

Μετά το τέλος του τουρνουά Ακρόπολις και έχοντας βγάλει περισσότερα συμπεράσματα, ο προπονητής της Εθνικής ενημέρωσε σήμερα για την απόφασή του να μη συνεχίσουν την προετοιμασία, που θα ξαναρχίσει από αύριο μετά από το ρεπό, τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Μουράτο και Νίκο Χουγκάζ.

Στη διάθεσή του παραμένουν πλέον οι Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Καββαδάς, Λεωνίδας Κασελάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Με τέσσερις παίκτες λιγότερους θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο Τρίτη (22/6) η Εθνική Ανδρών. Μετά και την ολοκλήρωση του τουρνουά Ακρόπολις Eurobank και πλησιάζοντας προς την αναχώρηση για τον Καναδά και το Προολυμπιακό τουρνουά, ο κόουτς Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να αποχωρήσουν οι Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Μουράτος και Νίκος Χουγκάζ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ