17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εθνική – Σπανούλης: Η ώρα της μεγάλης απόφασης

Η Εθνική Ανδρών μετράει λιγότερες από 72 ώρες για την αναχώρησή της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει καταλήξει ακόμα στη 12άδα που θα πάρει μαζί του. Πιο σωστά, έχει καταλήξει σε αυτή που θα ήθελε, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορεί να την έχει ατόφια.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Βασίλης Σπανούλης στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αποδεικνύεται ένα εμπόδιο πολύ πιο σοβαρό από όσο υπήρχε αρχικά ελπίδα. Απουσίασε από το τουρνουά Ακρόπολις για να μην ρισκάρει, όμως πρέπει να νιώσει 100% έτοιμος στα λίγα 24ωρα που απομένουν για να τσεκάρει εισιτήριο.

Ο προπονητής ξέρει ότι πλέον οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και περιμένει με αγωνία την τελική απόφαση. Του Σπανούλη και των γιατρών που τον παρακολουθούν. Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την υγεία του, ο Σπανούλης θα αποχαιρετίσει την ομάδα και δε θα μπει στο αεροπλάνο.

Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται στο επόμενο 24ωρο, αν όχι και σήμερα. Γι' αυτό παραμένουν 14 παίκτες, ώστε στην απευκτέα αλλά όχι απίθανη περίπτωση, να υπάρχει το δικαίωμα... καραμπόλας και συμπλήρωσης του ρόστερ σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που θα δημιουργηθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ