26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εδώ θα «χτιστεί» η νέα ΑΕΚ (pics)

Επί σερβικού εδάφους θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στα τέλη Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της «Ένωσης» και στις 30/08 η αποστολή θα ταξιδέψει στο Σλάτιμπορ, προκειμένου να θέσει τις βάσεις για την καινούρια χρονιά και τις αυξημένες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, καθώς και το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας στα οποία θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του θα παραμείνουν στη Σερβία για μία εβδομάδα, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Στις Δειναρικές Άλπεις, σε μία από τις πιο απόκρημνες ορεινές περιοχές της Ευρώπης, και πιο συγκεκριμένα στο Ζλάτιμπορ, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας».

Το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου θα καταλύσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Κυπελλούχοι Ελλάδας, βρίσκεται 230 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να αφιχθεί στις σερβικές εγκαταστάσεις την Πέμπτη 30 Αυγούστου και θα παραμείνει έως και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο «προσκλητήριο» του Λούκα Μπάνκι αναμένεται στις 23-24 Αυγούστου στην Αθήνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ