23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιστροφή του ΝΒΑ από την Ένωση Παικτών

Η Ένωση Παικτών δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην επιστροφή του ΝΒΑ καθώς ψήφισε ομόφωνα και ενέκρινε τις ημερομηνίες που έθεσε η διοργανώτρια αρχή.

Όλο και πιο κοντά στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ βρισκόμαστε που έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου, καθώς μετά το πράσινο φως που άναψαν οι ομάδες για το φορμάτ σειρά πήρε η Ένωση Παικτών δίνοντας την συγκατάθεσή της να διεξαχθούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι αγώνες στο Ορλάντο.

Πλέον απομένουν τα διαδικαστικά θέματα και να συμφωνηθούν κάποιες λεπτομέρειες ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ομάδες θα δώσουν μερικά φιλικά πριν την έναρξη των αγώνων της κανονικής διάρκειας ενώ οι αθλητές θα έχουν το δικαίωμα τρίωρων προπονήσεων και ελεύθερη είσοδο σε δύο γήπεδα και γυμναστήριο.

Παράλληλα θα επιτραπεί να εισέλθουν στη Disney World περίπου 1.600 άτομα ενώ οι οικογένειες των παικτων θα έχουν το δικαίωμα να τους δουν μετά τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Όσον αφορά την υγεία των παικτών τα τεστ για τον κορονοϊό θα γίνονται τη νύχτα και όποιος αποδεικνύεται θετικός τότε θα μπαίνει σε καραντίνα για επτά ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ