20.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εγκαινιάστηκε και επίσημα το νέο “στολίδι” της Πάρου (pics)

Η Κυριακή (19/11) ήταν για τον Μαρπησσαϊκό αλλά και για ολόκληρο το νησί της Πάρου ημέρα γιορτής καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος επίσημος αγώνας στο νέο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, με την γηπεδούχο ομάδα να φιλοξενεί τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων. Πλέον η τοπική ομάδα έχει το δικό της “σπίτι” καθώς τα προηγούμενα χρόνια αναγκαζόταν να παίξει τους εντός έδρας αγώνες στα νησιά της Σύρου και της Νάξου.

Μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση βράβευσε τον τέως γενικό αρχηγό κ. Νικήτα Τριβιζά αλλά και τον νυν προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Βαγγέλη Μουρογιάννη για τις προσπάθειες τους ως προς την υλοποίηση του σχεδίου.

Όσον αφορά τον αγώνα η τοπική ομάδα του νησιού μπήκε με το..αριστερό στον νέο της γήπεδο καθώς γνώρισε την ήττα από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 82-51. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα από το ημίχρονο (31-38) και με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο από την γραμμή των 6,75 αύξησαν τη διαφορά με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στη νίκη.

Πηγή: sportscyclades.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ