14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εγκαινιάζεται το προπονητήριο στους Ταγαράδες (pics)

Έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση είναι το νέο προπονητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων, στο οποίο έχει τοποθετηθεί ξύλινο παρκέ, προδιαγραφών FIBA.

Εγκαινιάζεται την Κυριακή (14/04, 11.00) και παραδίδεται το κλειστό, που αποτελεί σημαντική επένδυση για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, με προϋπολογισμό ύψους 660.000 ευρώ. Η κατασκευή του έγινε από την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ως αντισταθμιστική παροχή της προς το Δήμο Θέρμης και τη Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Θέρμης ανέλαβε τη δαπάνη ώστε να τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, ο προϋπολογισμός του οποίου ανήλθε στα 23.614,56 ευρώ, αντί πλαστικού όπως προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό της κατασκευάστριας εταιρίας. Τον εξοπλισμό των οργάνων του νέου προπονητηρίου ανέλαβε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού  Θέρμης.

Το προπονητήριο θα αποτελέσει χώρο άθλησης όχι μόνο για μπάσκετ, αλλά και για βόλεϊ. Η οριστική παραλαβή του έργου έγινε στις αρχές του μήνα στα μέλη της σχετικής επιτροπής, συγκεκριμένα στον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας Απόστολο Τσολάκη, τη διευθύντρια του τμήματος Ιωάννα Γαλαζούλα και τον προϊστάμενο της Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Γιάννη Κρεμμύδα. Στην παράδοση του έργου παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων Δημήτριος Καλαθάς και οι εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρίας Χριστόφορος Γουναρίδης και Χρήστος Χασαπόπουλος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ