13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εβγαλε εγωισμό και άφησε υποσχέσεις το “μισό” Περιστέρι

Το Περιστέρι πήγε αποδεκατισμένο στην Τσεχία, χωρίς Ξανθόπουλο, Βασιλόπουλο, Γόντικα και με τον Χάτσερ παρόντα αλλά χωρία να πατάει παρκέ, όμως η επιστροφή του δικαιούται να το βρει χαμογελαστό. Μπορεί να έχασε από τη Νίμπουρκ με 84-72 σε αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο δίλεπτο, όμως άφησε πολλές υποσχέσεις για την φάση των "16". Εκεί προκρίθηκε ως τέταρτο από τον όμιλό του, θα αντιμετωπίσει έναν έναν από τους πρώτους των ομίλων σε σειρά best of three που θα αρχίσει στις 4 Μαρτίου, όμως με την συνολική του παρουσία μπορεί να ονειρεύεται και να ελπίζει.

 Το Περιστέρι έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, έπαιξε ελεύθερα και έξυπνα, προηγήθηκε με 29-20 στο 8'30'', πριν το "χορταστικό" 26-31 του δεκαλέπτου στο οποίο ο Μπούκερ ήταν το μεγάλο πρόβλημα έχοντας ήδη 17 πόντους. Το Περιστέρι όμως δεν στηριζόταν σε έναν, αλλά είχε Μορέιρα, Μόουζες, Καράμπελα να σέρνουν τον χορό και το 42-42 του ημιχρόνου άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στην τρίτη περίοδο έδειχνε το Περιστέρι να μένει πίσω από δυνάμεις, μη έχοντας και εναλλακτικές λύσεις, το δεκάλεπτο έληξε με 61-53 για τη Νίμπουρκ που στο 32' ήταν στο +12, 71-59, όμως, το Περιστέρι μόνο διατεθειμένο να τα παρατήσει δεν ήταν. Στο 36' η ελληνική ομάδα είχε πλησιάσει στο 71-68, όμως οι Τσέχοι που μάθαιναν και ότι η Τενερίφη έχανε στο Μπάμπεργκ και τους άνοιγε ο δρόμος για την πρωτιά, πάτησαν το γκάζι και εκμεταλλευόμενοι μαζεμένς λάθος αποφάσεις των... εξαντλημένων παικτών του Περιστερίου στο τέλος, έφτασαν και σε μια πλασματική διαφορά.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ντεσόν Μπούκερ ήταν εξ αρχής ένας πονοκέφαλος για το Περιστέρι και είχε διάρκεια στην επαφή του με το ελληνικό καλάθι, τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους και όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι είχε καλή παρουσία στους περισσότερους στατιστικούς τομείς, όχι όμως και στα δίποντα που με το φτωχό 15/40 έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ενδεχομένως κόντρα.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ