21.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Είχε κορονοϊό κι ούτε καν το ήξερε

Ο Μάικ Μαλόουν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο, αλλά χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του, με τα συμπτώματά του να είναι ήπια. Ευτυχώς, δεν κινδύνεψε η υγεία του.

Ο 48άχρονος τεχνικός δεν αισθανόταν καλά, ωστόσο δεν μπόρεσε να υποβληθεί άμεσα σε τεστ εξαιτίας έλλειψης κι έτσι χρειάστηκε να περάσει κάποιο διάστημα μέχρι να διαπιστωθεί πως πράγματι προσβλήθηκε από τον ιό COVID-19. «Περίπου στις 20 Μαρτίου άρχισα να μη νιώθω καλά και ενημέρωσα τους γιατρούς της ομάδας ώστε να κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα τεστ. Δυστυχώς, εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν διαθέσιμα τεστ. Οπότε το έμαθα πολύ αργότερα, αφού τον είχα ήδη ξεπεράσει. Υποβλήθηκα σε τεστ αντισωμάτων την Ημέρα Μνήμης (25 Μαΐου) και, χωρίς να εκπλαγώ ιδιαίτερα, ο γιατρός μού τηλεφώνησε και μου είπε: "Άκουσε με, κόουτς, το τεστ βγήκε θετικό". Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είχα τον κορονοϊό και του κλότσησα τον κ…λο. Δόξα το Θεό, επιβίωσα».

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς είναι πλέον καλά στην υγεία του και θα βρεθεί με τους «σβόλους» στο Ορλάντο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, στα τέλη Ιουλίου. «Ελπίζω το περιβάλλον να είναι ασφαλές. Πιστεύω θα περιορίσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που πραγματικά θα έχουν τον ιό», εξέφρασε την αισιοδοξία του ο Μάικ Μαλόουν. Θυμίζουμε πως όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Disney World και το «ESPN Wide World of Sports Complex», με τα μέλη των 22 ομάδων που θα πάρουν μέρος και τους εργαζομένους να απομονώνονται από όλους, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ