27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Είπε το τελευταίο “αντίο” ο Κώστας Γιαννακόπουλος

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά, η απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου. Του αδελφού του Παύλου και του Θανάση, ο οποίος έφυγε ξαφνικά σήμερα (29/4), από ανακοπή καρδιάς στα 85 του χρόνια.

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος δεν συμπαθούσε καθόλου τη δημοσιότητα. Πολλοί ήταν αυτοί που κατά καιρούς είχαν αναρωτηθεί στο άκουσμα το όνόματος του "υπάρχει κι άλλος αδελφός;", αλλά αυτός ήταν πάντα εκεί. Τόσο στη ΒΙΑΝΕΞ, την εταιρεία που δημιούργησαν τα αδέλφια, όσο και στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην είχε θέση επιτελική στην ομάδα, αλλά είχε συνδράμει κι αυτός ουσιαστικά και είχε μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, χωρίς να θελήσει ποτέ να "ακουστεί" το όνομά του. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του και των χαμηλών τόνων που πάντα διατηρούσε, πως δεν θέλησε να αλλάξει "γειτονιά" και έμεινε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς όπως έλεγε "κατεβαίνω, βλέπω τους φίλους μου, πίνω το καφεδάκι μου και νιώθω καλά".

Ένα πολύ αγαπητό και απλό πρόσωπο σε όλη την πορεία της ζωής του. Ένα πρόσωπο του οποίου η απώλεια προκαλεί θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ