25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά, Ντέιβιντ…

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν το πιο περιζήτητο όνομα προπονητή στην αγορά και όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας, που κάνουν αλλαγές στους πάγκους τους, τον ήθελαν, πιστεύοντας ότι τώρα που η Νταρουσάφακα "υποβιβάστηκε" στο Eurocup, αυτός θα έφευγε. Τελικώς δεν θα πάει πουθενά.

Ο Μπλατ θα είναι προπονητής της Νταρουσάφακα και την επόμενη σεζόν. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στους ανθρώπους της Μακάμπι, με τους οποίους είχε συνάντηση στο Τελ Αβίβ, όπως αναφέρουν ισραηλινά μέσα. Η συνάντηση έγινε προφανώς για να διερευνηθούν οι πιθανότητες επιστροφής του προπονητή στην ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο κάτι τέτοιο παραπέμπεται στις καλένδες.

Εκείνοι πάντως που ξέρουν κάτι παραπάνω υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από την Νταρουσάφακα. Ο λόγος; Το συμβόλαιο που έχει μαζί της και για την επόμενη σεζόν και θα του αποφέρει 2,2 εκ. δολάρια! Πολλά λεφτά. Τόσο πολλά που καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν θα μπορούσε να δώσει. Κι επειδή ο Μπλατ δεν είναι από αυτούς που χαρίζουν χρήματα (κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια, είχε σχεδόν συμφωνήσει να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, αλλά φοβήθηκε ότι θα έχανε 150.000 Ευρώ, που του χρωστούσε η ρωσική ομοσπονδία και τελικά δεν ήρθε ποτέ...), αποφάσισε να καθήσει στ' αυγά του, να πάρει τα 2,2 εκ. και να κοουτσάρει στο Eurocup. Με ομάδα που δεν θα είναι άσχημη, αφού η Dogus, παρά τη χορηγία-μαμούθ που θα κάνει στη Φενερμπαχτσέ, δεν αποχωρεί, αντιθέτως θα χρηματοδοτήσει και φέτος ένα φιλόδοξο project, που στόχο έχει την κατάκτηση του Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ