21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για τους Γάλλους NBAers (vids)

Ο Νικολά Μπατούμ έκανε χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του με τους Σάρλοτ Χόρνετς και θα παραμείνει στις «σφήκες» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αντί του ποσού των 27,1 εκατ. δολαρίων.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έκανε opt in στο συμβόλαιό του και θα συμπληρώσει πενταετία στην ομάδα. Στα 31 του προέρχεται από τη χειρότερη χρονιά του στην καριέρα του στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος σε μόλις 22 παιχνίδια κανονικής περιόδου, λόγω τραυματισμών, έχοντας κατά μέσο όρο 3,6π., 4,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 23’. Ωστόσο, τα χρήματα του συμβολαίου του ήταν πολλά για να τα «προσπεράσει», γνωρίζοντας παράλληλα πως δεν θα έβρισκε αντίστοιχες οικονομικές απολαβές σε άλλη ομάδα, σε περίπτωση που επέλεγε να μείνει ελεύθερος.

https://www.youtube.com/watch?v=VjFbuA8DYwA

Ο συμπατριώτης του, Ιβάν Φουρνιέ, επέλεξε από την πλευρά του να συνεχίσει στους Ορλάντο Μάτζικ, στους οποίους «μετακόμισε» το 2014 από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο 28άχρονος γκαρντ/φόργουορντ επίσης έκανε opt in και θα παραμείνει κάτοικος Φλόριντα, αντί του ποσού των 17 εκατ. δολαρίων, εκτός εάν η ομάδα επιλέξει να τον ανταλλάξει, σενάριο διόλου απίθανο σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Στο περσινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ είχε κατά μέσο όρο 18,5π., 2,6 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 31.5’ σε 66 ματς κανονικής περιόδου και 12,8π., 4 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε πέντε παιχνίδια πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=kW1myEsFDEA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ