18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Είκοσι χρόνια Χουχουλής στην Ερυθραία, παραμένουν οι δυο αρχηγοί

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε σήμερα (9/6) το πρωί την καθιερωμένη buzzer beater day του, η οποία ουσιαστικά κλείνει την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την φετινή να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, και να βγάζει και ειδήσεις.

Το basketa.gr βρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ της Κηφισιάς, όπου πάνω από 300 άτομα μοιράστηκαν το όραμα του ισχυρού άνδρα της ομάδας των Βορείων προαστίων, Δημήτρη Τσικόπουλου, ο οποίος έθεσε τον πήχη ψηλά, μιλώντας για προσπάθεια τις ερχόμενες σεζόν η ομάδα του να βρεθεί στην Α2, αλλά μίλησε για την σημασία της ακαδημίας, παρουσιάζοντας αναλυτικό πλάνο, ενώ αναφέρθηκε σε κάτι για το οποίο το basketa.gr είχε μιλήσει από την περσινή χρονιά, δηλαδή την δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Δημήτρης Τσικόπουλος, επίσης ανακοίνωσε την παραμονή για 20η συνεχόμενη χρονιά του αρχιτέκτονα του Πανερυθραϊκού, Δημήτρη Χουχουλή, με το video που προβλήθηκε για την παρουσία του, να συγκινεί και τον ίδιο, ο οποίος δεν γνώριζε την έκπληξη που του ετοίμαζαν, ενώ επίσης ανακοινώθηκε η πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον αρχηγό Τάσο Καλλιανιώτη, ο οποίος θα παραμείνει στο «Στ.Καλαϊτζής» για 11η συνεχόμενη σεζόν, αλλά και του υπαρχηγού, Λουκά Γιαουρτόγλου, ο οποίος θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για 7η σερί σεζόν. Μάλιστα οι δυο τους παρουσίασαν και τη νέα εμφάνιση που θα φοράει ο Πανερυθραϊκός την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Καλλανιώτης τη σεζόν που μας άφησε είχε 9,3 πόντους και 58 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες και ο Γιαουρτόγλου 14,6 πόντους και 54 εύστοχα τρίποντα σε 29 επίσης παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ