16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

“Δύσκολο να δουλέψεις με τον Ντόντσιτς”

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι το χαμογελαστό παιδί - θαύμα της Σλοβενίας. Πρωταγωνιστεί από τα 16 στη Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταγωνίστησε με το "καλημέρα" στο ΝΒΑ και πέρα από κάτι ξεσπάσματά του εντός παρκέ, τίποτα δεν έχει αμαυρώσει την εικόνα του. Τα όσα είπε ο Μπράιαντ Γουίντχορστ του ESPN στο ραδιόφωνο του Ντάλας έρχονται να αλλάξουν τα πράγματα.

Η κατάσταση στους Μάβερικς δεν είναι η καλύτερη δυνατή με την αποχώρηση του Ρικ Καρλάιλ και του Ντόνι Νέλσον ή την γκρίνια του Κρίσταπς Πορζίνγκις για το ρόλο του. Τα όσα είπε όμως σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Γουίντχορστ στο ESPN ίσως δημιουργήσει μια ακόμη μεγάλη ρωγμή: "Δεν ξέρω πόσοι παίκτες θα δήλωναν ενθουσιασμένοι να παίξουν δίπλα του. Άποψή μου είναι πως είναι δύσκολος άνθρωπος. Σπουδαίος παίκτης, αλλά ακόμη κι όταν παρακολουθείς έναν αγώνα της ομάδας βλέπεις πως φωνάζει στον προπονητή του, τους συμπαίκτες του, τους διαιτητές. Είναι οξύθυμος έως και ενοχλητικός κάποιες φορές".

Ο νέος προπονητής των Μάβερικς, Τζέισον Κιντ, θα έχει πολύ δουλειά μαζί του, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά ο Κιντ ίσως τα καταφέρει καλύτερα, καθώς ως παίκτης είχε κι αυτός τα δικά του θέματα. Σημαντικό ατού το γεγονός ότι δίπλα του θα έχει επίσης πρώην παίκτες όπως ο Τζέισον Τέρι και ο Τζέι Τζέι Μπαρέα, αλλά και τον Ντιρκ Νοβίτζκι, τον οποίο ο Ντόντσιτς φαίνεται πως σέβεται, εκτιμά και θαυμάζει. Ο Σλοβένος γκαρντ μπορεί να υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που θα του αποφέρει κάτι παραπάνω από 201 εκατομμύρια δολλάρια και παραμονή στο Ντάλας ως το 2027.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ