22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δύσκολο από τότε που είχα μαλλιά»

Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα μπορούσε να έχει παράπονο από τους παίκτες του, μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 82-80.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

«Είναι πολύ δύσκολη η σεζόν για εμάς, με τόσους τραυματισμούς. Όμως εδώ πρέπει η ομάδα να δείξει την δυναμική της. Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά όλη τη σεζόν. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δε μπορούμε να ελέγξουμε τους τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τους τραυματισμούς. Τα σχέδιά μας έχουν αλλάξει, αλλά είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί και είμαι περήφανος για την αντίδραση των παικτών μου.

Για τον Ντόντσιτς: «Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ωριμότητα για την ηλικία του. Είναι ταλέντο Είμαστε περήφανοι που τον φέραμε στα 13 του στη Μαδρίτη και τον βοηθήσαμε και τώρα μας βοηθάει αυτός. Το μήνυμά είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Έχει μεγάλο ταβάνι ακόμα. Και το θετικό είναι πως το δέχεται και δουλεύει. Όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό. Δεν φτάνει μόνο ένας παίκτης. Πρέπει να δουλεύουν όλοι.

Για τη δυσκολία να παίζει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ: «Το να παίζεις εδώ είναι πάντα δύσκολο. Από το 95 όταν έπαιζα και είχα ακόμα μαλλιά. Ξέρω πως αγαπάνε οι Έλληνες το μπάσκετ. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού το αγαπούν, αλλά όποτε έρχομαι προσπαθώ να κερδίσω. Δεν είμαι χαρούμενος επειδή χάσαμε, αλλά πάντα πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μια… μπασκετική χώρα και στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εδώ με αυτόν τον κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ