20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δύσκολα θα προλάβει τους Ράπτορς ο Χέιγουορντ

Μπορεί οι Μπόστον Σέλτικς να τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής στα πλέι οφ μετρώντας πέντε νίκες και καμία ήττα στις σειρές με τους Σίξερς και τους Ράπτορς αντίστοιχα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουν με ανοιχτές... αγκάλες την επιστροφή του Γκόρντον Χέιγουορντ με τον τεχνικό των Κέλτες, Μπραντ Στίβενς, να θεωρεί ότι θα πάρει κι άλλη παράταση η αποθεραπεία του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στάθηκε άτυχος στο Game 1 με τους Σίξερς, καθώς έπαθε διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την «φούσκα» ώστε να ξεκινήσει αμέσως την αποθεραπεία του αλλά παράλληλα να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του η οποία πρόκειται να γεννήσει σύντομα.

Η χρονική περίοδος που έδιναν οι γιατροί των Σέλτικς για επιστροφή του παίκτη ήταν σχεδόν ένας μήνας όμως με βάση τα λεγόμενα του Μπραντ Στίβενς μετά την νίκη επί των Ράπτορς έδειξε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, κάτι που σημαίνει ότι είναι απίθανο να προλάβει κάποιον αγώνα απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, καθώς θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα και κάποιες μέρες μόλις μπει ξανά στη «φούσκα».

«Η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά, νιώθει λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν είναι τέλεια. Νομίζω ότι το περπάτημά του δεν είναι ακόμα τέλειο όμως. Μόλις συμβεί αυτό θα βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Νομίζω ότι σύντομα θα επιστρέψει στην «φούσκα», αλλά ακόμα και όταν γυρίσει θα έχει λίγο καιρό ακόμα μπροστά του πριν πατήσει παρκέ» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Σέλτικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ