15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δύσκολα η ΤΣΣΚΑ την Μπαντίρμα

Η Μπαντίρμα έκανε δύσκολη τη ζωή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους Ρώσους να παίρνουν τελικά τη νίκη στο τουρνουά Gloria Cup με 87-84, χάρη σε ένα σουτ του Νταρούν Χίλιαρντ. Με τη νίκη αυτή έκλεισαν θέση στον τελικό του τουρνουά και περιμένουν τον αντίπαλό τους.

O Mάικ Τζέιμς με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ρώσικης ομάδας. Ακολούθησαν ο Ουίλ Κλάιμπερν με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ και ο Τζόελ Μπολομπόι με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης προσπαθεί να ξεκουράζει τους Στρέλνιεκς, Μπέικερ, Κλάιμπερν και Χίλιαρντ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: "Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν εκεί στα σημεία κλειδιά του αγώνα. Στο τέλος ήμασταν και λίγο τυχεροί σε κάποιες καταστάσεις, αλλά παλέψαμε σε κάθε φάση. Το μόνο που με ανησύχησε σήμερα, αλλά η βελτίωση θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις, ήταν το 58% στις βολές. Είναι πολύ χαμηλό για το επίπεδό μας. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι καλό για εμάς, γιατί μας έδωσε πολλά να αναλύσουμε και να συζητήσουμε".

Δεκάλεπτα: 21-21, 41-42, 61-58, 84-87

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ