24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δύο χρόνια από τη γκάφα του Τζέι Αρ Σμιθ (vid)

Aυτή η στιγμή του Τζέι Αρ Σμιθ έχει μείνει στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους, αφού μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία του ΝΒΑ. 

Το 2018, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά αντιμέτωποι σε τελικούς πρωταθλήματος. Το 2015 και το 2017 το πρωτάθλημα είχε καταλήξει στους "πολεμιστές", ενώ το 2016, ο Λεμπρόν Τζέιμς εκπλήρωσε την υπόσχεσή του στην κοινότητα και έφερε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και μάλιστα με επική ανατροπή από το 3-1 στη σειρά. 

Πριν από δύο χρόνια σαν σήμερα, ξεκινούσαν οι τελικοί του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Οι Καβς έχουν πλεονέκτημα έδρας, το σκόρ είναι ισόπαλο στο 107-107, με μόλις 4.7 δευτερόλεπτα να μένουν για την κόρνα της λήξης του Game 1.

Ο Τζόρτζ Χιλ χάνει τη δεύτερη βολή, ο Τζέι Αρ Σμιθ παίρνει το ριμπάουντ και έχοντας την αίσθηση πως η ομάδα του προπορεύεται προσπαθεί να "φάει" τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα, ώστε να σιγουρέψει τη νίκη. 

Αυτή ήταν όμως η αίσθηση του ξεκάθαρα αποσυντονισμένου Σμιθ και όχι η πραγματικότητα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς δίπλα του, να ορίεται και να του δείχνει προς το καλάθι μπας και προλάβουν να εκδηλώσουν επίθεση. Ο Σμιθ πασάρει τελικά στον Χιλ, ο οποίος σουτάρει άρων άρων για να προλάβει το χρονόμετρο και τελικά μπλοκάρετε από τον Ντρέιμοντ Γκριν

Τελικά, η παρέα του Στεφ Κάρι κερδίζει το παιχνίδι με 124-114, παίρνει το πάνω χέρι στη σειρά, και τελικά καθαρίζει το πρωτάθλημα με σκούπα και συνοπτικές διαδικασίες. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ