23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δύο υποψήφιοι για τη Μινεσότα

Μετά από μια μέτρια σεζόν, που τους βρήκε καθαρά εκτός πλέι οφ, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς βρίσκονται σε κάπως περίεργη θέση όσον αφορά τον προπονητή, με τον οποίο θα πορευθούν τη νέα χρόνια. Με άλλα λόγια και έχουν και... δεν έχουν προπονητή!

Ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν έχοντας στον πάγκο τους τον Ράιαν Σόντερς, ο οποίος αντικατέστησε στα μέσα της χρονιάς τον Τομ Τίμποντο με την ταμπέλα του υπηρεσιακού, ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο σταρ της ομάδας, Καρλ Άντονι Τάουνς, του έδωσε πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ πολύ καλή άποψη γι' αυτόν έχει και ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Γκέρσον Ρόσας, ο οποίος τρέχει το project του νέου προπονητή.

Παρ' όλα αυτά, ο Ρόσας ψάχνει στην αγορά μήπως βρει και κάτι καλύτερο. Ή κάτι, τέλος πάντων, που να ταιριάζει πιο πολύ σε αυτά που έχει στο κεφάλι του. Γι' αυτό, τις αμέσως προσεχείς μέρες θα περάσει από συνέντευξη δύο βοηθούς προπονητή, οι οποίοι προσπαθούν αυτό τον καιρό να πάρουν την πρώτη δουλειά τους ως head coaches.

Ο ένας είναι ο βετεράνος σέντερ Τζουάν Χάουαρντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δουλεύει στο πλευρό του Έρικ Σπέλστρα στους Μαϊάμι Χιτ. Ο άλλος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ, Ντέιβιντ Βάντερπουλ, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, που αυτές τις μέρες διεκδικούν την παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Τα ονόματα τόσο του Χάουαρντ όσο και του Βάντερπουλ ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για τους πάγκους των Λέικερς, Σανς και Καβαλίερς, όμως όλες αυτές οι ομάδες έχουν βρει πλέον προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ