15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δύο στα «πιτς» και δύο ερωτηματικά για τον Άρη

Η προτελευταία εκκρεμότητα της 4ης αγωνιστική της Basket League έπαψε να υφίσταται μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και η τελευταία θα εξαλειφθεί αύριο με το ματς του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/11, 18:00).

 

 

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση μέσα από οποία όχι μόνο δεν περιορίστηκαν, αλλά αυξήθηκαν τα προβλήματα για τον Σάββα Καμπερίδη. Για μία ακόμη φορά γυμνάστηκαν ατομικά και φυσικά τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς. Τα προβλήματα όμως δεν περιορίζονται σε αυτούς τους δύο.

 

 

Ο Τζαμάλ Σούλερ προπονήθηκε ατομικά αφού χτύπησε στο δεξί μάτι στη χθεσινή προπόνηση του Άρη και παραπονέθηκε για πόνους, οπότε θα εξεταστεί αύριο από οφθαλμίατρο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και φυσικά από αυτήν την εξέταση θα κριθεί η συμμετοχή του. Ερωτηματικό όμως υπάρχει και για τη συμμετοχή του Μάριο Λιτλ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού και θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ αν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

 

Με δεδομένα αυτά τα προβλήματα, ο Σάββας Καμπερίδης δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και αθλητικότητα. Γνωρίζουμε ότι πάντα αντιμετωπίζει τους αγώνες στο «Nick Galis Hall» με συγκέντρωση και σεβασμό, όποτε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο τρόπος που θα υποστηρίξουμε τον αμυντικό παίκτη της μπάλας, ο έλεγχος των ριμπάουντ και το αμυντικό transition θα ορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ