25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύο μήνες εκτός ο Χάιμε Φερνάντεθ

Η ήττα από την Ιμπεροστάρ Τενερίφη στην πρεμιέρα του Copa del Rey ήταν το πρώτο μείον για την Ουνικάχα Μάλαγα. Το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό είναι πως για τους επόμενους δύο μήνες θα πρέπει να πορευτεί τον ίσως καλύτερο και σίγουρα πιο φορμαρισμένο παίκτη της: Τον Χαϊμέ Φερνάντεθ.

Ο Φερνάντεθ αισθάνθηκε ένα "τράβηγμα" την ώρα της αναμέτρησης με την ομάδα των Καναρίων Νήσων και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το ιατρικό επιτελείο έκανε λόγο για θλάση, εκτιμώντας πως θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ σε περίπου 60 μέρες. Αυτό σημαίνει πως η Ουνικάχα Μάλαγα θα χάσει ένα από τα σημαντικότερα όπλα της σε δημιουργία και εκτέλεση σε καθοριστικά παιχνίδια στην Liga Endesa, αλλά και στα play offs του EuroCup, μέσω του οποίου στόχευσε την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης την Άλμπα Βερολίνου του Αϊτο Ρενέσες, με τον πρώτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαρτίου.

O ίδιος ο παίκτης "τιτίβισε"για τον τραυματισμό του: "Δύσκολη μέρα χθες... Λυπημένος για την ήττα και τον τραυματισμό. Θα τα ξεπεράσουμε και τα δύο! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ