26.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Δύο μήνες, δύο ματς για τον Άρη (vid)

Οι αναβολές είναι μέρος του προγράμματος πια για όλες τις ομάδες σε όλα τα Πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, όμως για τον Άρη τα πράγματα ξέφυγαν από τα συνηθισμένα. Περιμένοντας την αγωνιστική του επόμενου Σαββατοκύριακου θα συμπληρώσει 35 μέρες αδρανής, στο επίπεδο των αγώνων.

 


«Αναγκαίο κακό» θα πει κανείς αφού τα αλλεπάλληλα κρούσματα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποψίλωσαν το ρόστερ και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να μπει στο παρκέ για παιχνίδι. Το ερώτημα όμως «πώς μπορεί να είναι το επόμενο Σάββατο ο Άρης;» δύσκολα μπορεί να απαντηθεί, ακόμη κι από τον Γιάννη Καστρίτη.

 


Ήταν 11 Δεκεμβρίου όταν έπαιξε στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ και ακολούθησε η αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό και η απόφαση αναβολής δύο αγωνιστικών. Έτσι το επόμενο Σάββατο όταν κατά πάσα πιθανότητα παίξει με τη Λάρισα, θα συμπληρώσει 35 μέρες χωρίς παιχνίδι. Ένα διάστημα πολύ μεγάλο για μία επαγγελματική ομάδα που «χτίζει» τον ρυθμό της μέσα από τους αγώνες αλλά και την ψυχολογία της, αφού το τελευταίο παιχνίδι της ήταν απογοητευτικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 


Είναι χαρακτηριστικό ότι σε διάστημα δύο μηνών ο Άρης έδωσε συνολικά δύο αγώνες και δεδομένου ότι δεν υπάρχει προφανώς δυνατότητα για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων ενώ απουσίαζαν οι παίκτες που είχαν κορωνοϊό, στην πραγματικότητα το αγωνιστικό τμήμα υπολειτουργούσε. Μετά το ματς της 14ης Νοεμβρίου με τον Ηρακλή ακολούθησε το ρεπό του Άρη στην Basket League, η διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα δύο ματς με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ στις 5 και 11 Δεκεμβρίου αντίστοιχα και… τέλος.

 

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ