23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δύο εκτός στην Πεντέλη

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» έχουν την Κυριακή (27/08) οι παίκτες της Πεντέλης, καθώς τους παραχωρήθηκε ρεπό από την τεχνική ηγεσία.

 Έφθασε αισίως στο τέλος της η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της ομάδας, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ύστερα από επίπονο πρόγραμμα με συνδυασμό πρωινών και απογευματινών προπονήσεων σε στίβο, γυμναστήριο και παρκέ. Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν τη Δευτέρα (28/08) με πρωινή στο στίβο και απογευματινή στο κλειστό της Νέας Πεντέλης, ενώ το πρώτο φιλικό έχει ορισθεί για το προσεχές Σάββατο (02/09) με αντίπαλο τον Τρίτωνα.

Εξάλλου, ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δημήτρης Αποστολόπουλος που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ από τις προπονήσεις απέχει και ο Μιχάλης Σταθάκης, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας. Αντίθετα, κανονικά γυμνάζεται πλέον ο Γιάννης Νάσσης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική U14 στο Διεθνές τουρνουά του Κολινδρού κι εντάχθηκε ξανά στην Πεντέλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ