32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Δύο για το Περιστέρι

Από τη στιγμή που το Περιστέρι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Καραγιάννη, με τον οποίον η ομάδα ανέβηκε στην Stoiximan.gr Basket League, έχει βγει στην αγορά και αναζητά προπονητή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον εκλεκτό, φαίνεται ωστόσο ότι έχει καταλήξει στους δύο βασικούς υποψήφιους.

Ο ένας είναι ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος φαίνεται να είναι το φαβορί. Ακούγεται μάλιστα ότι έχει γίνει και ραντεβού μαζί του. Ο Ζούρος, που έχει δουλέψει ξανά στο Περιστέρι στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ως βοηθός, περιμένει και την ΑΕΚ, στη λίστα της οποίας υπάρχει και το δικό του όνομα, και ίσως αυτή η αναμονή να προκαλέσει καθυστέρηση στη δρομολόγηση εξελίξεων στο Περιστέρι.

Εκτός κι αν οι Περιστεριώτες αποφασίσουν να προχωρήσουν με τη δεύτερη βασική επιλογή τους, που είναι ο Άρης Λυκογιάννης. Έχοντας αποδεσμευθεί πλέον από τον Κολοσσό και με τις μετοχές του να έχουν ανέβει μετά την επιτυχημένη τετραετία στη Ρόδο, έχει κι αυτός πολύ καλές πιθανότητες να πάρει τη δουλειά.

Όσο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, πολλοί θα περίμεναν ότι λόγω εντοπιότητας, εμπειρίας και ιστορίας στην ομάδα θα είχε τον πρώτο λόγο, φαίνεται ωστόσο πως στην παρούσα φάση δεν περιλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές της διοίκησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ