27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύο ανανεώσεις και μια… εσωτερική μεταγραφή για Άρη

Ο Άρης Θήβας ετοιμάζεται για την επόμενη περιπέτεια της Γ' Εθνικής, με τον Δημήτρη Τριανταφύλλου να παραμένει στις τάξεις του, τον Χρήστο Τσιρόπουλο λογικά να ακολουθεί και τον Νίκο Σκυριανό να επιστρέφει, μετά τη στρατιωτική του θητεία.

Η άνοδος από την Α' ΕΣΚΑΣΕ δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση για τον Άρη Θήβας, ο οποίος όμως κατάφερε να είναι εκείνος, που θα στεκόταν όρθιος και θα κέρδιζε τον τίτλο. Μπροστά του, όμως, υπάρχει η νέα πρόκληση της Γ' Εθνικής, με τους Θηβαίους να ξεκινούν το σχεδιασμό τους με δύο ανανεώσεις και μία επιστροφή, όπως αναφέρει και το eviabasket.gr.

Συγκεκριμένα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Δημήτρη Τριανταφύλλου, με τον Έλληνα σέντερ να έχει συμφωνήσει με το σύλλογο για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, αποτελώντας ένα εκ των βασικότερων στελεχών προς την άνοδο. Μαζί του θα βρίσκεται, λογικά, ο Χρήστος Τσιρόπουλος, με τα τυπικά να έχουν απομείνει για να συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στον Άρη.

Στην ομάδα, πάντως, θα υπάρξει και μία... εσωτερική μεταγραφή και πρόκειται για τον Νίκο Σκυριανό. Ο «άσος» του Άρη ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και η ομάδα του, τον υποδέχθηκε ξανά ως εξής: «Καλωσορίζουμε τον Νίκο Σκυριανό και πάλι κοντά στην οικογένεια του Άρη. Του ευχόμαστε καλός πολίτης, πάντα με υγεία και επιτυχημένη σταδιοδρομία».

Photo Credits: Eviabasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ