21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δύο ήττες και μία νίκη στο NCAA

Το Νόρφολκ Στέιτ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Μονμάουθ, στο «First Ocean Center», γνωρίζοντας την ήττα με 75-71 για την πρώτη κατηγορία του NCAA.

Ο Στράτος Καλογερίας αγωνίστηκε για 21’ κι είχε 9π. με 3/5 δίποντα και 1/2 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και δύο λάθη, με τον Τζο Μπράιαντ να τελειώνει με 19π. και τον Ντέιον Χάμοντ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των νικητών με 24π. Μόλις για δύο λεπτά πάτησε στο παρκέ του «Donald W. Reynolds Center» ο Γιώργος Χριστόπουλος και είχε 0/1 τρίποντα, με το πανεπιστήμιο της Τούλσα να κερδίζει με 78-47 το Σάουθ Καρολάινα Στέιτ. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ρέτζι Τζόουνς με 18π.

Από τα πανεπιστήμια που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία το Σπρινγκ Χιλ Αλαμπάμα γνώρισε «βαριά» ήττα με 98-42 από το Μπέλαρμιν στο «Knights Hall», με το Γιώργο Κωστίκα να έχει 2π. με 1/2 δίποντα, δύο ριμπάουντ κι ένα λάθος σε 10’. Ο Τζόρνταν Μακ Ιγουέιν με 11π. ήταν ο μοναδικός παίκτης που έφθασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τους ηττημένους, με τον Κρις Παλομπίτζιο με 16π. και τον Πέντρο Μπράντσο με 14π. και έξι ριμπάουντ να ηγούνται των «ιπποτών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ