26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύναμη για τη Γεωργία το «Sports Hall» (pics)

Το κατάμεστο «Sports Hall», στην Τιφλίδα, αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο «όπλο» της Εθνικής Γεωργίας στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου θα υποδεχθεί την Κυριακή (16/09, 18.00) τη «γαλανόλευκη» και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισής του στα τελικά της Κίνας. Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στο κλειστό της γεωργιανής πρωτεύουσας, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί sold out. Οι παίκτες, όπως και ο Έλληνας προπονητής, έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής τους, αλλά αισιοδοξούν για τη νίκη, παίρνοντας δύναμη και από τον κόσμο τους.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τορνίκε Σενγκέλια: «Κερδίσαμε έναν σημαντικό αγώνα, εκείνον κόντρα στο Ισραήλ, κι ελπίζω ότι θα κάνουμε το ίδιο και με την Ελλάδα, με τους φιλάθλους μας να είναι εδώ, παρόντες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις  του Ντούντα Σανάντζε: «Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με την Ελλάδα, θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε απέναντί τους, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν έρχονται να παίξουν σπίτι μας. καλώ τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίξουν δυναμικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ