20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δωρεάν είσοδος στο Επταπύργιο

Το κλειστό του Επταπυργίου ανοίγει τις πύλες του, ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση του Παναθλητικού με τις Εσπερίδες.

Η Ελένη Καφαντάρη επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του συγκροτήματος των Συκεών, που θέλει να επανέλθει στις νίκες υποδεχόμενο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών την ομάδα από την Καλλιθέα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/12, 14.00), με την είσοδο ν είναι ελεύθερη, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλονικιές.

Η ανακοίνωση: «Ξεσηκωμός και αισιοδοξία στην επιστροφή της Ελένης Καφαντάρη επικρατεί τόσο στους φίλους της ομάδας όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ενθουσιασμένοι και με την πεποίθηση ότι η ομάδα θα καταφέρει σίγουρα τους στόχους της είναι η διοίκηση του συλλόγου και οι παίκτριες, που από την πρώτη προπόνηση έχουν ανεβάσει ρυθμούς και θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο.

Η διοίκηση για να βοηθήσει τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τις Εσπερίδες (10/12/2017, 14.00) για 2η συνεχόμενη  αγωνιστική θα έχει ελεύθερη είσοδο. Επίσης, η διοίκηση ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την έμπρακτη υποστήριξή του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας και για ακόμη μία φορά είναι σίγουρη ότι την Κυριακή (10/12) θα υπάρχει ένα κατάμεστo γήπεδο που θα δώσει με τη σειρά του την παραπάνω ώθηση που χρειάζεται η ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ