20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυσοίωνοι για τη συνέχιση της Ευρωλίγκας στη Χίμκι

Η Ευρωλίγκα ψάχνει τρόπους να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί μετά τη διακοπή του φετινού πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά στη Χίμκι θεωρούν πως δύσκολα θα γίνει αυτό.

Οι προβλέψεις για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020 δεν είναι ευοίωνες, με τον τζένεραλ μάνατζερ του ρωσικού συγκροτήματος, Πάβελ Αστάκχοφ να εξηγεί πως θα εξοικονομήσουν χρήματα εφόσον υπάρξει οριστική διακοπή: «Από τη μία πλευρά οι σύλλογοι θα αποφύγουν κάποια έξοδα, όπως οι μισθοί των παικτών, οι πτήσεις, τα γεύματα των αποστολών. Επίσης, πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι».

Φυσικά, η Χίμκι θα ήθελε να συνεχίσει τη φετινή προσπάθειά της για διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. «Μας λείπει το μπάσκετ και η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να παλέψει για καλά αποτελέσματα. Ήμασταν κοντά στα πλέι οφ και οι επόμενοι αγώνες ήταν στα μέτρα μας. Θα ήταν ενδιαφέρουσα η προοπτική ολοκλήρωσης της σεζόν», πρόσθεσε ο Ρώσος, για να καταλήξει: «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, όμως. Να μαζέψουμε δεκαοκτώ ομάδες, να παίξουμε τα ματς της κανονικής περιόδου, μετά τo Φάιναλ Έιτ, με παίκτες εκτός φόρμας, που βρίσκονται σε καραντίνα. Εάν βρεθεί ένα θετικό τεστ; Τι θα κάνουμε; Θα το διακόψουμε και θα γυρίσουμε σπίτια μας; Κατά τη γνώμη μου, είναι πιο λογικό να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα που υπήρχαν μέχρι τώρα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ