20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δυσκόλεψε του Λαπροβίτολα, ψάχνονται στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του πόιντ γκαρντ όμως δεν φαίνεται ότι θα ντυθεί τελικά στα «πράσινα».

Η κατάσταση είχε γίνει αρκετά δύσκολη από τη μέρα που έγινε γνωστή η πρόθεση του Φακούντο Καμπάτσο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να αναζητήσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ.

Απ' ό,τι φαίνεται η «Βασίλισσα» δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο τον Λαπροβίτολα ο οποίος έχει συμβόλαιο μαζί της και για τη νέα σεζόν, μέχρι να δει τι θα συμβεί και με ποιον αθλητή θα καλύψει τη θέση του πόιντ γκαρντ.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν πρόκειται να εμπιστευτεί τον Λαπροβίτολα για τη θέση του βασικού στη θέση «1», όμως για δεύτερη επιλογή τον θεωρεί κατάλληλο.

Πλέον στις τάξεις του «τριφυλλιού» θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ποιος θα είναι ο αμέσως επόμενος στόχος. Διότι στη λίστα υπάρχουν αρκετοί παίκτες αλλά αυτός που είχε ξεχωρίσει ήταν ο Λαπροβίτολα.

Το βέβαιο είναι ότι θέλουν να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατό, αφού ήδη έχει πάει πίσω ο προγραμματισμός, αν και πρόκειται για την πιο κομβική θέση του ρόστερ.

Ο στόχος είναι να είναι από την πρώτη μέρα της έναρξης της προετοιμασίας (17/8) στο ρόστερ ο άνθρωπος που θα κρατάει την μπαγκέτα τη νέα σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ