22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δυσαρεστημένος με Γκαλινάρι ο Σακέτι

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ενημέρωσε πως δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ιταλίας ούτε στους επόμενους δύο αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά ο Ρομέο Σακέτι εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένος μαζί του.

Το όνομα του Ιταλού φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς δεν βρισκόταν στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού και υπήρχε λόγος. Ο 65άχρονος τεχνικός ενημερώθηκε μεν για τη νέα απουσία του παίκτη, ο οποίος δεν συμμετείχε ούτε στους προηγούμενους αγώνες των προκριματικών, αλλά και πάλι έμεινε έντονα δυσαρεστημένος από τη στάση του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτή τη φορά, με πήρε τηλέφωνο, όμως δεν αλλάζει κάτι. Ούτε θα πέσω στα γόνατα ούτε θα καλέσω την αστυνομία. Θα παίξουμε χωρίς αυτόν. Πρέπει να το αισθάνεσαι και να το δείχνεις με πράξεις, όχι με λόγια. Μίλησα με τον πρόεδρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Τζάνι Πετρούτσι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η δύναμη του ΝΒΑ και η έλλειψη θέλησης από τους παίκτες είναι εμπόδια που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Ήλπιζα πως θα είναι όλα πιο εύκολα, από τη στιγμή που οι αγώνες προηγούνται της έναρξης των προπονητικών καμπ».

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» αποκάλυψε πως ο Τζάνι Πετρούτσι συναντήθηκε με τον Ντανίλο Γκαλινάρι κι εκείνος δεσμεύθηκε πως θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο επόμενο «παράθυρο». Ο 30χρονος φόργουορντ, όμως, του τηλεφώνησε κάποιες ημέρες μετά και του ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται, τελικά, να ενσωματωθεί στην Εθνική. «Δυστυχώς δεν θα παίξω με την Εθνική στα επόμενα προκριματικά παιχνίδια. Θέλω πολύ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου και ήμουν ενθουσιασμένος που έπαιξα το καλοκαίρι. Ωστόσο, έπειτα από τη συμβουλή των Κλίπερς, το ιατρικό επιτελείο και τον ατζέντη μου καταλήξαμε ότι το καλύτερο για εμένα είναι να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ», ήταν η σχετική δήλωσή του αναφορικά με τη νέα απουσία του από τη «σκουάντρα ατζούρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ