17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δυο πρωταθλητές με το Περιστέρι στα Μέγαρα

Με δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις έκλεισε το ρόστερ της η Μεγαρίδα, η οποία απέκτησε δυο παίκτες που ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου, έκανε δικούς της δυο παίκτες, οι οποίοι ενσαρκώνουν τον ρόλο «πολλά υποσχόμενοι» που συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι, στην ΝΕΜ θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Γιώργος Καλιανιώτης (1,99 - 18 ετών) και Βασίλης Καραμανλής (1,90 - 19 ετών), οι οποίοι κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το Πανελλήνιο εφήβων με το Περιστέρι.

Ο πρώτος αγωνίζονταν για αρκετά χρόνια στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ το περσινό καλοκαίρι ενσωματώθηκε στο Περιστέρι, ενώ έκανε προετοιμασία και με το αντρικό του ΓΣΠ. Έχει κατακτήσει και το Πανελλήνιο Παίδων πριν από δυο χρόνια στο Αγρίνιο με τον Παναθηναϊκό, όντας στην καλύτερη πεντάδα, ενώ διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του κοντά στη ρακέτα. Στο φετινό Πανελλήνιο αγωνίστηκε στα πρώτα παιχνίδια και μετά τραυματίστηκε (διάστρεμμα) έχει βρεθεί στις μικρές Εθνικές αλλά και στην Εθνική 3 on 3.

Ο δεύτερος αγωνίζονταν στον Άρη Πετρούπολης και στη συνέχεια πήγε στο Περιστέρι, έχει βρεθεί και αυτός στις μικρές Εθνικές ομάδες, και έκανε καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ