23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δυο μεταγραφές, τρεις ανανεώσεις και ο «Σκανδιναβός» Παύλος

Ξεκίνησε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό το Ψυχικό, το όποιο έβαλε τις πρώτες πινελιές στο ρόστερ του, περιμένοντας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει τέσσερις δυνατές κινήσεις, ρίχνοντας έτσι στο τραπέζι τα βαριά του χαρτιά.

Έτσι, στο ρόστερ της ομάδας θα συνεχίσουν οι Δημήτρης Παπαδημητρίου (2,5 πόντοι, 2,3 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια), Χρήστος Ιορδάνου (6,8 πόντοι και 2,7 ριμπ. σε 6 παιχνίδια πριν τραυματιστεί στο Ιβανώφειο και χάσει την σεζόν) και Ρένος Μπάλος (0,7 πόντοι και 1,3 ριμπ. σε 15 παιχνίδια), ενώ αποκτήθηκαν οι Κώστας Μπασδέκης και Τρύφωνας Καφαντάρης. Ο Μπασδέκης αγωνίστηκε στο Ψυχικό την σεζόν 2012-2013, στην τελευταία σεζόν της ΑΕΨ στην Β' Εθνική, για να συνεχίσει σε ΓΑΣ Αετό, Ένωση Ιλίου και Απόλλων Αθηνών τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 25χρονος γκαρντ, Τρύφωνας Καφαντάρης, το 2017 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Φόρνταμ και στην πρώτη του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο (2017-‘18) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τα χρώματα της Σαλόν Βιλπάς έχοντας 14.6 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 41% στα σουτ τριών πόντων. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Α2 με τον Χολαργό όπου έδωσε το παρών σε 5 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 πόντους (1/1 τριπ.) απέναντι στην ΑΕ Λάρισας.

Αντίθετα, παρά τις προσπάθειες που έγιναν θα παραμείνει στο Ψυχικό ο Νικ Παύλος (13,9 π., 5 ριμπ.) ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει στην τύχη του στην Σουηδία, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνουν στο ρόστερ οι Θωμάς Νίκου, που αποτελεί τον ιθύνων νου και ηγέτη της ΑΕΨ, ο Γιάννης Ψαθάς και ο Άλφα Ντιαλό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ