20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δυνατό φιλικό στο Λίντο ανάμεσα σε ΑΟΚΧ και Εργοτέλη

Στην τελική ευθεία της προετοιμασία του μπήκε ο ΑΟΚΧ Χανιά δίνοντας ένα πολύ δυνατό φιλικό στο Λίντο απέναντι στον Εργοτέλη.

Το σύνολο του Ανδρέα Κεσαπίδη δοκίμασε τις δυνάμεις του εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» και βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Από την άλλη και η ομάδα από το Ηράκλειο είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με το Γιάννη Βισκαδουράκη να δοκιμάζει συστήματα που θα του φανούν χρήσιμα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου νότου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκατέρωθεν οι δυο ομάδες είχαν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, με το σύνολο από τα Χανιά να κάνει πρόβα Β' Εθνικής το Σάββατο 3/10 απέναντι στον ΟΦΗ, στο κλειστό του Κλαδισού και τον Εργοτέλη να δίνει και να κερδίζει την πρώτη του μάχη στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΚ με αντίπαλο την ομάδα της Μεσσαρά.

ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ-ΑΟΚΧ 60-78
Διαιτητές:Χαλαμπαλάλκης-Χατχιμάρκος
Τα δεκαλεπτα: 21-21, 14-19, 17-24, 8-14
Εργοτελης (Βισκαδουράκης): Κάτος, Μελιδονιώτης,Μαϊστρέλης 15 (4), Βερτούδος, Λαγουδάκης, Δαπουλάκης 3, Μανιαδής, Χριστοδούλου, Κουμάκης 6 (1), Αντωνογιαννάκης 2, Μητρόπαπας 6 (1), Καραλής 15 (2), Μπουμπάρης 7, Γουμενάκης 1, Καρλάφτης 3.
ΑΟΚΧ (Κεσαπίδης): Χουχούμης 14, Ζανιδάκης 2, Γοργόνης 23 (3), Ψαράς 5 (1), Παναρετάκης, Μανάκας 9, Αλεξίου, Νέσσης, Σανδραμάνης 8, Αδωντάκης 1, Κιγμέτογλου 16 (2).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ