25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυνατά φιλικά στη Γερμανία για ΠΑΟΚ

Για τη Γερμανία θα αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας «Jakob Cup».

Με την αποστολή των «ασπρόμαυρων» δεν θα ταξιδέψει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται το τελευταίο διάστημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν στο τουρνουά προετοιμασίας της Μπαϊρούτ, με τη συμμετοχή της «οικοδέσποινας», της Μπάμπεργκ και των Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, με πρώτη αντίπαλό τους το Σάββατο (16/09, 20.30) την ομάδα των Νίκου Ζήση και Αντρέι Τρινκιέρι.

Η ανακοίνωση: «Μετά από ένα μήνα σκληρών προπονήσεων στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το βράδυ για τη Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος στο πολύ απαιτητικό “Jakob Cup” που θα διεξαχθεί στο Bayreuth. Στο φιλικό τουρνουά θα λάβουν μέρος η νταμπλούχος Γερμανίας, Brose Bamberg των Andrea Trinchieri και Νίκου Ζήση, η διοργανώτρια medi Bayreuth που θα πάρει μέρος στο επερχόμενο Basketball Champions League και η Fraport Skyliners. Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Brose Bamberg (16/9, 20:30), ενώ την Κυριακή θα κοντραριστεί με μία από τις medi Bayreuth και Fraport Skyliners, ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά.
Το τουρνουά δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, αλλά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του τουρνουά κοστίζουν 12 ευρώ (10 ευρώ το μειωμένο), ενώ το εισιτήριο διημέρου κοστίζει 20 ευρώ (17 ευρώ το μειωμένο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μέσα από την παρακάτω διεύθυνση: https://medibayreuth-ticketshop.reservix.de/events».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ