21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δυνατά για playoffs η Νταρουσάφακα (vids)

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα πανηγύρισε η Νταρουσάφακα, στην προσπάθεια να μπει στην οκτάδα του τουρκικού πρωταθλήματος, με το 94-87 επί της Τουρκ Τέλεκομ να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Μια σπουδαία Νταρουσάφακα, ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στην Τουρκία, με 94-87 απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ. Οι παίκτες του Σελτσούκ Ερνάκ ήταν αποφασισμένοι και, μετά το 20-25 του πρώτου δεκαλέπτου, κατάφεραν να προσαρμοστούν στον υψηλό ρυθμό που είχε τεθεί και να κυριαρχήσουν, μετρώντας πια ρεκόρ 6-7 και απέχοντας κατά μία νίκη από τα playoffs, με νίκες σαν και αυτή να τους δίνουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Ο Τζέρεμι Έβανς ήταν εκπληκτικός για τους νικητές, μετρώντας double double 20 πόντων και 13 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε πέντε ασίστ, μη βγαίνοντας ούτε... δευτερόλεπτο από το ματς. Οι 26 πόντοι με 9/18 σουτ εντός παιδιάς του Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, όπως και οι 12 πόντοι, με εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ του άλλοτε «πράσινου», Κένι Γκάμπριελ, δεν αρκούσαν για τους φιλοξενούμενους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ