24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυνατά για Κίνα η Αυστραλία (pics)

Με ισχυρό ρόστερ θα παραταχθεί η Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέι Λεμάνις, ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα συγκροτήσουν την ομάδα που θα παραταχθεί στα ασιατικά παρκέ και ανάμεσά τους είναι και οι NBAers Άρον Μπέινς (Φοίνιξ Σανς), Τζόνα Μπόλντεν (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Μάθιου Ντελαβεντόβα (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Τζο Ίνγκλις (Γιούτα Τζαζ), Πάτι Μιλς (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Άντριου Μπόγκουτ (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Σίντνεϊ Κινγκς). Επιλέχθηκαν, ακόμα, οι Ξαβιέ Κουκς (Στρασμπούρ), Τζοκ Λαντέιλ (Ζαλγκίρις Κάουνας), Κάμερον Γκλίντον (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Κρις Γκούντινγκ (Μελμπούρν Γιουνάιτεντ), Νίκολας Κέι (Περθ Ουάιλτκας) και Νέιθαν Σόμπεϊ (Μπρισμπέιν Μπούλετς).

«Κόπηκε» ο 22άχρονος σέντερ Ντενγκ Άντελ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), καθώς και οι Τζέισον Καντί (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Μπροκ Μότουμ (Βαλένθια), Μιτς Κρικ (Σάουθ Ιστ Μελμπούρν Φοίνιξ), Μιτς Μακ Κάρον (Μελμπούρν Γιουνάιτεντ) και Τοντ Μπλάντσφιλντ (Ιλαουάρα Χοκς). Θυμίζουμε πως ο Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια Σίξερς) αρνήθηκε το κάλεσμα του 50χρονου τεχνικού εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά δεσμεύθηκε πως θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020, εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Αυστραλία έχει κληρωθεί στον Η’ Όμιλο, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λιθουανία, τον Καναδά και τη Σενεγάλη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει δυνατά φιλικά με τον Καναδά και τις ΗΠΑ στο Περθ και τη Μελβούρνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ