19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δυναμώνουν στη ρακέτα με Μανάκα και Παναρετάκη τα Χανιά

Τα Χανιά συνεχίζουν να παραμένουν πιστά στο δόγμα τους, δηλαδή στη δημιουργία μιας ποιοτικής αλλά και συνάμα νεανικής ομάδας.

Έτσι, μετά την επικείμενη απόκτηση του Διογένη Γοργόνη, σειρά φαίνονται να παίρνουν οι Γιώργος Μανάκας (2,04, - 23 ετών) και Γιάννης Παναρετάκης (2,04 - 23 ετών), οι οποίοι έχοντας την ίδια ηλικία αλλά και το ίδιο ύψος!, αναμένεται να ενισχύσουν την ρακέτα των Κρητικών.

Ο Γιώργος Μανάκας θα θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του, το οποίο μετράει τρεις συνεχόμενες ανόδους με κατάκτηση αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Αυτό κατάφερε και στην Ελευθερούπολη όταν αυτή αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική, αλλά και με Οίακα Ναυπλίου και ΠΑΣ Γιάννινα από την Β' Εθνική. Μάλιστα την σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετικός με την ομάδα της Ηπείρου, έχοντας 11,3 πόντους σε 18 παιχνίδια.

Ο Γιάννης Παναρετάκης ως Κρητικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Basket League με το Ρέθυμνο, για να συνεχίσει την σεζόν 2018-2019 στην Division 1 της Αγγλίας με τους Loughborough Riders. Την περσινή σεζόν στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμού και έτσι αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια με τον Δούκα στην Β' Εθνική (3 π.).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ