23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δυναμώνει με Στρατομήτρο, Σιώμο η Άρτεμις Αχαρνών που κράτησε Νασόπουλο

Σε καθημερινή βάση «χτυπάει» η Άρτεμις Αχαρνών, η οποία δυναμώνει ιδιαίτερα το ρόστερ της, ενόψει της πρώτης συμμετοχής της στην Α' ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη ήρθε σε συμφωνία με τον Ταξιάρχη Στρατομήτρο, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία με την συμμετοχή του σε Ένωση Ιλίου και ΦΕΑ τα τελευταία χρόνια, τον Σταύρο Σιώμο που την σεζόν που μας άφησε βρέθηκε στη Νέα Ιωνία, ενώ κράτησε και τον Πλούταρχο Νασόπουλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στα πλαίσια του σχεδιασμού την ανδρικής ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο ανακοινώνει την απόκτηση του Ταξιάρχη Στρατομήτρου!
Ο έμπειρος αθλητής έχει ύψος 1μ95  και αγωνίζεται  στην θέση 3. Διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά  την ομάδα στο φετινό της ''ταξίδι''.

Ταξιάρχη σου ευχόμαστε να είσαι γερός και να απολαύσεις το παιχνίδι στην μπασκετική μας παρέα!»

«Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Σιώμου. Ο 26χρονος παίκτης έχει ύψος 2μ00 και αγωνίζεται στην θέση 4. Έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην  Γ' και την Β' εθνική, ενώ την χρονιά που πέρασε ήταν ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Α' ΕΣΚΑ.

Σταύρο σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας!»

«Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ανακοινώνει ότι για μια ακόμα χρονιά ο  Πλούταρχος Νασόπουλος θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας! Ο ταλαντούχος play maker που εντυπωσιάζει με την μπασκετική οξυδέρκεια αλλά και το ήθος του, θα ηγηθεί της προσπάθειας του ανδρικού μας, πλέον στην Α' ΕΣΚΑ!

Συνεχίζουμε δυνατά!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ