21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Δυναμικό ποντάρισμα στην Ευρωλίγκα

Έπειτα από ένα διήμερο γεμάτο Champions League σειρά παίρνει η Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αντίπαλοι συγκατοικούν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 24 αγωνιστικές και «καίγονται» για τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο «διπλό», καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι δικαιολογημένα το αουτσάιντερ, αλλά το πλεονέκτημα των 7,5 πόντων κρίνεται αρκετά μεγάλο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Ισπανικός «εμφύλιος» στη Βαλένθια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Μπασκόνια. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και θα στηρίξουμε τους πρωταθλητές Ισπανίας οι οποίοι στον πρώτο γύρο είχαν αλώσει τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Κρίσιμο παιχνίδι και στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές να φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι παλεύουν όλα τα ματς για το πρεστίζ τους, ενώ η «ομάδα του Λαού» νιώθει πλέον αισθητό τον κίνδυνο να μείνει εκτός οκτάδας! Μακριά από το Ισραήλ είναι αδύναμη και θα στηρίξουμε τον άσο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Χίμκι θα παίξει με την Αρμάνι Μιλάνο στα περίχωρα της Μόσχας. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Θα τους εμπιστευτούμε θεωρώντας ότι είναι ικανοί να καλύψουν το χάντικαπ των 11,5 πόντων και να επιβεβαιώσουν τον άσο και στοιχηματικά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ρεάλ - Παναθηναϊκός (+7,5)   2     1,91

Μονό

Βαλένθια - Μπασκόνια   1     1,97

Μονό

Εφές - Μακάμπι    1     2,55

Μονό

Χίμκι (-11,5) - Μιλάνο     1     1,93



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ