19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δυναμικά το Ληξούρι στη Β’ Εθνική που κοιτάει Ψαρόπουλο

Το Ληξούρι αποτελεί μια από τις ομάδες που επένδυσαν τα προηγούμενα χρόνια, και κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β' Εθνική,

Η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου ωστόσο δεν θα αρκεστεί μόνο στη συμμετοχή και στην εμπειρία τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει ψηλά τον πήχη. Έτσι ο ΝΕΟΛ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Σωκράτη Ψαρόπουλο, δηλαδή έναν αθλητή που γνωρίζει εξαιρετικά την κατηγορία, και έχει τα εχέγγυα να ηγηθεί μια τέτοιας προσπάθειας.

Ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Μεγαρίδα έχοντας 13,6 πόντους και 26 τρίποντα σε 17 αγώνες, ενώ μια σεζόν πριν ήταν και πάλι στην Β' Εθνική, αυτή τη φορά στον Τρίτωνα, έχοντας 15,9 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες. Την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην Α2  με την Καρδίτσα, όντας εξαιρετικός με 9,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 29 αγώνες, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από την εν λόγω κατηγορία.

Η απόκτηση του δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά αν έρθει θα πρόκειται για υπέρβαση που δείχνει τον δρόμο που θέλει να διανύσει η ομάδα της Κεφαλλονιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ