21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δρομείς Τρίπολης – Μαντίκος : «Νίκη που μας κρατάει στους στόχους μας»

 

Την δεύτερη τους νίκη πέτυχαν οι Δρομείς , οι οποίοι επικράτησαν στην Τρίπολη της Παναχαϊκής με 61-56.

Κορυφαίος για τους Δρομείς ήταν ο Δημήτρης Μαντίκος, ο οποίος είχε 18 πόντους με 2 τρίποντα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «contraepithesi.gr» ανέφερε πως η συγκεκριμένη επιτυχία διατηρεί την ομάδα του στους στόχους της.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο α’ ημίχρονο. Τους κρατήσαμε εκεί που θέλαμε. Στο β’ ημίχρονο και στην δ’ περίοδο κάπου χάσαμε το μυαλό μας για 2-3 αγωνιστικά λεπτά και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το παιχνίδι και τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη καθώς διατηρούμαστε μέσα στους στόχους μας και πάμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι, κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά.».

Για τη δική του προσωπική εμφάνιση και τις λύσεις που έδωσε ο ίδιος ο Αστρινός φόργουορντ στην ομάδα στο ματς με Παναχαϊκή αλλά και συνολικά έως τώρα στη φετινή σεζόν είπε: «Με πιστεύει όλη η ομάδα. Ο κόουτς με ενθαρρύνει πολύ. Δεν χρειάζεται και κάτι άλλο για να έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να παλέψει στη διάρκεια των αγώνων. Μου βγήκε σήμερα το παιχνίδι και μακάρι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου κάθε φορά έτσι.».

Για το πόσο κρίσιμη είναι η συγκεκριμένη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους για τη συνέχεια ο Δημήτρης Μαντίκος σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Ρόδο. Παίξαμε μέτριο μπάσκετ για εμάς. Είμαστε και λίγοι και στην τέταρτη περίοδο κουραστήκαμε στη Ρόδο. Σήμερα ήμασταν πιο γεμάτοι. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και όπως είπα και νωρίτερα είμαστε μέσα στους στόχους μας και κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ