23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δρακόπουλος : «Κορωπί θα επανέλθει δυνατό»

Το Κορωπί ξεκίνησε δυναμικά τη νέα αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας με 75-60 στην έδρα του τον Γλαύκο, και παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Το τμήμα μπάσκετ έχουν αναλάβει να τρέξουν οι Ανδρέας Δρακόπουλος και Σωτήρης Βούκιας, θέλοντας να αλλάξουν εντελώς τη νοοτροπία και το πως βλέπουν οι παίκτες το άθλημα. Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Στόχος του είναι να ξανά κάνει το Κορωπί δυνατό, να μπορεί αυτό να παίρνει και να εξελίσσει παίκτες ενώ χαρακτηριστικά στην δήλωση του ανέφερε : «Εισάγουμε ένα καινούργιο πρότζεκτ στο Κορωπί, στο οποίο θέλουμε να εμφυσήσουμε κολεγιακό πρότυπο τόσο σε νοοτροπία, όσο και σε ενέργεια, και πάντα σύμφωνα με ότι πράττουμε στο Σπορτς Γκρουπ. Λειτουργούμε σε επαγγελματικά πλαίσια, ασφαλισμένοι και κάτω από πρότυπα και συνθήκες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν ομάδες των παραπάνω κατηγοριών και στόχος μας είναι όχι μόνο να περάσουμε στον παίκτη τη νοοτροπία του νικητή, αλλά και τον εξελίξουμε κάνοντας παράλληλα τον σύλλογο πιο δυνατό αγωνιστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Κορωπί θα επανέλθει δυνατό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ