20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δρακόπουλος: «Εφόσον προκριθούμε, θέλουμε το Final 4»

Ο Ηρακλής ήταν άκρως επιτυχημένος στο πρώτο σκέλος της ευρωπαϊκής του πορείας στο FIBA Europe Cup και σήμερα έμαθε ότι στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Ανβίλ. Ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού», Θεόδωρος Δρακόπουλος μίλησε με αφορμή την κλήρωση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας να διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη το Final 4 της διοργάνωσης, αν και έφοσον φτάσει μέχρι εκεί. 

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Ένας σοβαρός και καλός Ηρακλής δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Άνβιλ. Μάλλον μας ταιριάζει να αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό. Έχουμε καλό υλικό, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να δέσει και να βρει τη χημεία της».

Για την επιθυμία διοργάνωσης του Final 4: «Αν είναι να διεκδικήσουμε κάτι, είναι το Final Four. Έχουμε πολλές καλές πιθανότητες να το πάρουμε, εφόσον προκριθούμε. Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ένα από τα γήπεδα που εξετάζεται να γίνει είναι το Nick Galis Hall. Όταν έρθει η ώρα, θα τα ξαναπούμε. Εγώ ευελπιστώ ότι ο Ηρακλής θα ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Αναφέρθηκε επίσης και στις κινήσεις που γίνονται με σκοπό το «λίφτινγκ» του Ιβανωφείου: «Είμαστε κοντά στην ανάπλαση του Ιβανωφείου. Έχουμε διαδικαστικά με το δημόσιο και ευελπιστώ ότι θα τα ξεπεράσουμε. Δεν μπορεί να γίνει επέκταση των κερκίδων, δεν μας επιτρέπεται. Θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να υπερυψωθεί το γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ